13 maj 2015

Wera wang XI

Wera Wang XI

Wera är ett sto efter dressyr hingsten Zuidenwind. Hon är 5år och ska vara hos mig under 1år till och börja med.
Wera har inte tävlat något som 4åring så detta år blir hennes första på tävlingsbanan.

Wera är en jättego och härlig häst med världens personlighet. Jag har endast haft henne hemma i ca 12-13 veckor nu men redan tycker jag fått ett bra band mellan oss. Ibörjan tog hon gärna till flykten när vi va ute och red själva om hon blev rädd för något. Men idag rider vi vart som helst utan problem.
Vi har vart ute på några tävlingar hittills med blandade resultat. Bästa tävlingen va en dressyr i Surahammar där vi red en LB:2 och fick ihop lite mer än 64%.

Jag kommer huvudsakligen tävla fälttävlan med Wera men även dressyr. Målet iår är att få en bra känsla i 100 och eventuellt kvala till breeders i Flyinge. Även rida nåt LA program i dressyr med minst 60%.

2015
Vi började och prova Fälttävlan, gick bra till en början med vinst i H90. Men sen satt Weras huvud stopp, hon blev för feg på gräs och då bestämde vi istället att skola om henne till ren dressyrhäst. Vi tävlade LA:3 med placeringar och debuterade MsvC:1 innan 2015 va slut.

2016
Under detta år har vi tränat ännu mer dressyr och gått upp i klasserna lite till.
Vi har vinster och många placeringar i MsvC.1 och MsvC:2. Under sommaren debuterade vi MsvB med godkänt resultat. Wera är väldigt ambitiös och de kan bli väl mycket i bland :) Men vi tränar vidare och nu är Wera även till SALU.
Hennes annons hittar ni på Hästnet om ni söker på Wera Wang XI.
Hon är en lovande fin unghäst med framtiden framför sig.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar